Serviceavtal för Brf och föreningar

Avtal med översyn

Rena Rännor erbjuder serviceavtal för dig som vill underhålla dina takrännor. Bor du i en bostadsrätt eller förening? Då behöver ni inte oroa Er för oväntade problem. Vi rekommenderar att man har en tillsyn två gånger per år. Vi filmar hela vårt arbete så ni slipper vara på plats under arbetet. Våra maskiner når upp till 15 meter och kommer åt även högre höjder. Kontakta oss så lämnar vi en offert.

Teckna ett serviceavtal

Vi erbjuder även ett serviceavtal med årlig översyn av era hängrännor. Precis som vid besiktningen dokumenterar vi arbetet med foto- och video och skickar detta tillsammans med en redogörelse från utförande tekniker till er digitalt. På så vis kan ni känna er trygga att ert tak är i fullgott skick och ni inte behöver oroa er.

Serviceavtal för BRF och föreningar

Offertförfrågan


    Läsvärt för dig som är fastighetsägare

    Ett bra sätt att kontrollera att takavrinningen fungerar kan vara att du går ut när det ösregnar. Om du då ser att vatten rinner över kanterna på hängrännorna, eller att det rinner vatten på fasaden är det definitivt dags att göra en översyn. Om du inte vill sitta och vänta på nästa ösregn kan du kontakta oss på Rena Rännor. Vi kommer till dig och gör en översyn.

    8 tips till fastighetsägaren inför vintern