Om oss

Om Rena Rännor

Rena Rännor i Stockholm AB startades 2020. Rena Rännor är specialiserade på att snabbt rengöra hängrännor upp till 15m höjd. Fungerande hängrännor har en avgörande betydelse för att huset skyddas mot rötangrepp och frostskador. Därför måste dina hängrännor rensas från löv, grenar och annan smuts med jämna mellanrum.

Med vår smarta och moderna utrustning kan vi mer än halvera priserna jämfört med de flesta av våra konkurrenter.

Rena Rännor i Stockholm AB
Org: 559254-3564
Ellagårdsvägen 40A
187 45 Täby

Experter på att rensa hängrännor

När hängrännorna inte rensas proppas de igen och vattnet forsar över kanten och ned på husets fasad. En fasad eller husgrund som utsätts för vatten under en längre får en vatten- eller fuktskada.

Med vår moderna utrustning utför vi arbetet med att rensa hängrännor snabbt och vi rensar rännor upp till 15 meter. För dig är vi ett billigare alternativ då vi utför arbetet utan extra kostnad för skylift eller behöver vingla på stegar. Vår utrustning för höghöjdsstädning är även utrustad med en kamera för en säker inspektion och filmning av områden som är svåra att nå.

Självklart kan vi även vara behjälpliga att städa i stort sett vad som helst på hög höjd.

Garantipolicy

Vid varje uppdrag lämnar vi alltid nedanstående garanti till den som anlitar oss. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över att vi lämnar efter oss en dåligt rensad hängränna och samtliga parter blir alltid nöjda.

Garantipolicy Rena Rännor